Despre

Aducem inovație, fiabilitate și eficiență în industria serviciilor publice, prin dezvoltarea de proiecte custom made.

Ne aflăm aici pentru a dezvolta industria serviciilor publice prin intermediul tehnologiei și a inovării. Expertiza noastră creează produse mai eficiente, mai profitabile și mai durabile pentru clienții noștri.

Istoria noastră

Compania PARCS a fost fondată în anul 1992 de către doi prieteni și colegi din domeniul cercetării, având o pasiune comună pentru producția de utilaje și echipamente tehnologice din domeniul serviciilor publice. Aceștia au beneficiat de experiența acumulată în industria construcției de mașini și prelucrarea fierului, punând astfel bazele unei companii cu un viitor promițător.

Repere în istoria noastră

Tehnologie

Cu ajutorul tehnologizării și a echipamentelor moderne, PARCS a devenit o voce importantă pe piața echipamentelor speciale, atât în România, cât și în Europa. De-a lungul anilor, am reușit să dezvoltăm o gamă largă de utilaje și echipamente pentru servicii publice care sunt recunoscute pentru fiabilitatea și eficiența lor.

Experiență

De peste 30 de ani ne concentrăm pe dezvoltarea de proiecte custom made, oferind astfel soluții personalizate și adaptate nevoilor specifice ale clienților noștri. În același timp, suntem mereu în căutarea celor mai bune soluții tehnologice pentru a ne menține în topul pieței și a oferi produse de înaltă calitate.

Evoluție

Începand cu anul 2022, PARCS devine membru al grupului Motif Holding, sub patronajul familiei Iftime. Această schimbare a permis accesul la noi resurse și know-how, care ne-a permis dezvoltarea soluțiilor tehnologice mai avansate și sporirea capacității de producție, permițându-ne să oferim clienților noștri produse și servicii de cea mai înaltă calitate.