contact Parcs Iasi

   +40 232/270 780  

   +40 232/274 469

adresa de email

    office@parcs.ro

    vanzari@parcs.ro

               Parcs

acces parcs

                     Compania PARCS a fost infiintata în anul 1992 avand ca obiect de activitate productia de utilaje tehnologice pentru servicii comunitare si intretinere de drumuri.

In perspectiva fabricarii acestora echipa de ingineri proiectanti specializati in constructia de masini, cu profesionalism s-au angajat in activitatea de proiectare, cercetare-dezvoltare rezultand astfel mai multe tipuri de utilaje.

Acerstea, in toti acesti ani, au fost experimentate, imbunatatite ca rezultat al procesului permanent inovativ, in vederea cresterii calitatii, a fiabilitatii si competitivitatii produselor spre satisfacerea clientilor.

Resursa umana este un capitol mereu deschis care sta in atentia managementului firmei in vederea formarii profesionale si asimilarii de noi cunostinte in utilizarea tehnologiilor.

In prezent compania PARCS are ca obiectiv strategic investitii in capacitati noi de productie, moderne cu tehnologiii de utima generatie in vederea impunerii cu succes pe piata a unor utilaje din ce in ce mai competitive, mai performante si accesibile pe o piata deschisa.

 Un obiectiv primordial este accesul către piețe externe și consolidarea mărcii prin calitatea produselor comercializate și a serviciilor postvanzare.  

    diploma diploma diploma diploma diploma diploma                                

          

Trimite